header

Contact

Patricia van der Horst
Telefoon: +(31)(0)6 – 19 87 87 45
E-mail: info@healing2bu.nl

Praktijk- en postadres:
Veghelseweg 43
5491 AG  Sint-Oedenrode
Nederland
KvK: 57960984
BTW-ID: NL001691692B62
CAT therapeute Level III

De praktijk is gemakkelijk te bereiken, voer het bovenstaande adres in jouw navigatie in en deze brengt je rechtstreeks naar mijn praktijk toe.

Vanuit Den-Bosch: via de A50, neem Afritnummer 9: Sint-Oedenrode. Richting Sint-Oedenrode. Direct na de 1e rotonde rechtsaf de ventweg -Postdijk op.

Vanuit Eindhoven: via de A50, neem afritnummer 9: Sint-Oedenrode. Linksaf richting Sint-Oedenrode, op de 1e rotonde rechtdoor. Direct daarna de 1e straat rechtsaf de ventweg – Postdijk op.

Volg deze weg, de straatnaam gaat over in de Veghelseweg. Rijd ongeveer 300 meter door totdat je aan de linkerkant een witte boerderij met een groene brievenbus met nummer 43 erop ziet. Iets daarna zie je het bord van de praktijk. Hier kun je de oprit oprijden en parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid. Daarna volg je het bordje van de praktijk en loop je rechtsom door het houten poortje. Mijn praktijk is goed toegankelijk voor minder validen. Er is geen wachtruimte aanwezig, daarom verzoek ik je op de afgesproken tijd aan te komen.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een sessie? Neem dan telefonisch contact op. Wil je dat ik je bel? Vul dan jouw e-mail adres en/of telefoonnummer in het onderstaande veld in, dan neem ik – binnen 24 uur – contact met je op.