header

Ervaringen

In 2019 kwam ik voor het eerst bij Patricia i.v.m. een angststoornis, ze heeft mij toen heel goed geholpen. In de Corona tijd kwamen mijn angsten in alle hevigheid terug. Patricia heeft mij toen telefonische consulten gegeven. Na 4 behandelingen kwam er een grote ommekeer. Ik voel mij weer zoveel sterker. Bedankt Patricia, ik kan weer verder. Je bent een prachtvrouw met een grote gave.
Liefs, Barbara

Lieve Patricia,
Met het stellen van de juiste vragen help je me steeds weer om de antwoorden in mijzelf te vinden. Je kunt zo mooi en zuiver afstemmen, ik vind het heel bijzonder! Het helpt me enorm dat je steeds weer een stukje met me meeloopt op mijn weg naar groei en bewustwording. Dankjewel!
Liefs, Janneke

“Patricia is een lieve warme vrouw die je kan helpen bij verschillende klachten. Ze geeft goede tips en heeft een luisterend oor.
Tijdens een behandeling voelde Patricia iets bijzonders en gaf mij een tip voor mijn bedrijf. Op dat moment wist ik nog niet hoe ik dat kon gaan aanpakken en heb ik het verder niet door gepakt. Vanwege Covid-19 werd ik gedwongen daar mee aan de slag te gaan en dacht ik ineens weer aan het moment dat Patricia mij eerder de tip al had gegeven. Super mooi en bijzonder dat zij dit destijds al zag en aanvoelde en dat het nu aan het licht komt. Dank je wel patricia en heel veel succes nog met je praktijk!”

Als ik merk dat ik even vastloop, is het zo fijn om je te kunnen vragen mee te kijken/voelen naar wat gezien wil worden. Met je warme hart leg je feilloos de vinger op de ‘zere plek’ waardoor er heling kan komen. Je neemt de tijd, bent zorgvuldig en integer. Wat is het bijzonder hoe je me helpt om informatie uit de kosmos te verinnerlijken. Dank je wel voor alle prachtige ervaringen. Liefs Mariëtte

Ik heb Patricia enkele jaren terug leren kennen op het Mystical Fair Festival op een moment dat het helemaal niet zo goed ging met mij. Ik zat in een burn-out en was mezelf de laatste jaren helemaal kwijtgeraakt. Tijdens die eerste sessie op dat festival voelde ik meteen dat Patricia iemand was die mij verder kon helpen. Ik had al verschillende opties geprobeerd, maar telkens liep ik vast en geraakte ik niet verder. Tijdens de eerste sessie in haar praktijk ging er bij mij vanalles stromen. Dus reed ik regelmatig van België naar Nederland om samen met Patricia te werken aan verschillende issues. Zij voelt perfect aan wat je nodig hebt en helpt je stap voor stap om zelf terug de touwtjes in handen te nemen. Want de problemen oplossen moet je nog altijd zelf doen, maar de tools die ze aanreikt zijn fantastisch. Wat een deugd heeft het mij gedaan, mijn leven is op 3 jaar tijd volledig veranderd. Ik weet terug wie ik ben en welke weg ik uit wil…en als ik toch weer even de weg kwijt ben, dan bel ik Patricia voor een afspraak, ze weet mij altijd weer op het juiste pad te brengen. Zo dankbaar dat in deze lieve vrouw heb ontmoet, she’s an angel!

Ik heb contact met Patricia gezocht, omdat ik in een flinke burn-out terecht ben gekomen. De sessies hebben me heel veel inzicht gegeven in mijn rol(len), mijn valkuilen en er vielen heel vaak puzzelstukjes op hun plek. Er is zelfs 1 sessie geweest, die meteen een hele ommekeer teweeg bracht door het vasthouden van een steen. Echt heel bijzonder, net als Patricia zelf. Een warm persoon met een goed luisterend oor. Patricia heel erg bedankt voor al je wijsheden en tot snel weer een keer.
Liefs Sandra

Toen ik in een burn-out belandde wist ik dat ik aan mezelf mocht gaan werken maar ik wist niet waar te beginnen. Via een vriendin kwam ik bij Patricia terecht en vanaf het eerste moment legde ze de vinger op de zere plek. Om het kort samen te vatten ze wist me dingen te vertellen die ik zonder haar echt niet over mezelf had kunnen weten en waardoor ik niet zo had kunnen groeien. Elke keer gaf ze mij precies wat ik nodig had en nog steeds. Want wanneer ik weer even vastloop dan weet ik Patricia altijd weer te vinden. Ze is een warm en oprecht persoon die je op haar manier gerust weet te stellen. Ze leert je diep naar jezelf te kijken, jezelf en jouw omgeving beter begrijpen en, heel belangrijk, wat je eraan kan doen om het voor jou positief te veranderen. Ik kan niet anders zeggen dan dat als je dit leest ik zeker weet dat ze jou verder kan helpen.
Lieke

Wat een ervaring om mee te maken dat Patricia precies weet wat er is en dingen zo perfect aan voelt. Normaal ben ik heel nuchter met dingen geloven dat iemand iets kan voelen bij een ander, maar na de eerste keer had ik al zoiets van wow hoe weet zij dat allemaal en hoe kan dat dat Patricia dingen zo exact kan verwoorden wat ze nooit zou kunnen gokken of verzinnen. Echt knap. Het is zeker een aanrader om te gaan.
Groetjes, Monique

Ik ben met mijn destijds 8 jarige zoontje bij Patricia in behandeling geweest. Haar kracht ligt in de combinatie van haar warme menskant, haar kennis, intuïtie, inlevingsvermogen en gevoeligheid. Wat ik fijn vond is dat het niet ‘zweverig’ was. Zij heeft ons een andere invalshoek laten zien, sommige dingen bevestigd en zaken aangegeven waar we echt mee aan de slag konden. We zijn er heel erg mee geholpen.

Patricia was zeer betrokken en heeft mij op professionele wijze begeleid om mijn klachten te verminderen en te laten verdwijnen. Patricia geeft praktische tips, luistert goed en denkt met je mee!

“Ik kom al een paar jaar regelmatig bij Patricia en mijn ervaringen zijn heel bijzonder, mooi en positief. Veel van mijn issues hebben een plek gekregen of een handvat om mee aan de slag te gaan. Ze weet je altijd te raken en haar adviezen en readings zijn altijd liefdevol en helemaal waar. Ze voelt precies aan wat er speelt en geeft altijd goeie raad of geeft je wat je op dat moment nodig hebt. Ook haar Theta healing mogen ervaring en ook dat is heel bijzonder en liefdevol. Patricia is een eerlijk liefdevol en mooi mens en ik kom er graag. Ik heb altijd veel gehad aan haar readings en kom er positief en opgeladen vandaan.” Liefs Ingrid
—-
“Dankzij jouw inzichten en wijze woorden heb je me zo´n hart onder de riem gestoken en me precies het inzicht en vertrouwen meegegeven om trouw te blijven aan mezelf. Hoe groot de druk van buiten ook was, ik heb angst niet laten winnen. Zo heb ik deze levensopgave en moeilijke tijd kunnen doorstaan , ik heb telkens vastgehouden aan jouw woorden en ze voor mezelf herhaald. Ik zal je altijd erg dankbaar blijven zijn hiervoor. Je bent een bijzonder, vriendelijk, hartelijk en wijs persoon. Hart voor mens en dier. Kortom ik ben dat erg blij dat je op mijn pad bent gekomen en hoop dat we nog lange tijd samen het uitdagende levenspad gaan bewandelen. ”  Liefs Hazel
—-
“Ik heb hulp gezocht bij Patricia omdat ik niet lekker in mijn vel zat en daar zelf in vastliep. Tijdens de eerste behandeling kwamen er eerst alleen maar tranen los. Die ik zelf niet in die mate verwacht had. Maar die er in de veilige omgeving van Patricia echt eerst vol uitkwamen. Patricia’s behandeling heeft me vervolgens erg geholpen. Het heeft me gesterkt bij verwerken en loslaten. En heeft me meer begrip voor en vertrouwen in mezelf en in de toekomst opgeleverd.”
—-
“Heel fijn zoals je mij geholpen hebt. Heel uniek zoals je in scant en invoelt en naar boven haalt wat er dwarszit en hoe je dat dan losmaakt zodat ik weer verder kan. Dat was net het duwtje wat ik nodig had. Dank je wel.”
—–
Ik ben voor een Sensi-therapie bij Patricia geweest.
Ik heb Patricia leren kennen als een warme vrouw. De klik was er meteen. Ze heeft een goed luisterend oor en voelt heel goed aan wat je verteld. Ze geeft meteen advies of vraagt goed door als ze voelt dat er meer speelt.
Ik heb er heel veel baat aan gehad. En de behandeling die ze doet is heel fijn rustig; ze legt goed uit wat ze doet en wat ze voelt. Heeft me van mij klachten afgeholpen. Een aanrader. Hans van kampen.
—-
“Beste Patricia, ik heb de beide behandelingen als positief ervaren.
Hartelijk bedankt voor de positieve en deskundige wijze, waarop je mij hebt
begeleid en ik wens je veel succes toe met je praktijk. Ik kan en zal je zeker bij anderen aanbevelen 👍🏻☘️”
—-
“Bij aanvang van de Sensi waren er bij mij meer tranen dan woorden, ik voelde me gebroken en was mezelf kwijt. Door de rustige omgeving en fijne contact met Patricia hoefde ik niet veel te zeggen omdat mijn lichaam al voor zichzelf sprak en Sensi dat feilloos oppikte, het ging vanzelf. De oorsprong van de problemen kwam vrij snel aan het licht en na de eerste behandeling voelde ik me al een stuk lichter. Daarna volgde een ThetaHealing welke me enorm heeft geholpen. Al met al heb ik inzicht gekregen, verleden leren accepteren en hoe ik hiermee kan omgaan in het heden. Nu 4 behandelingen later ben ik een nieuw mens, ik lach en straal weer en mijn omgeving merkt het en reageert hier positief op. Ik kan oprecht zeggen ‘welkom terug’ tegen mezelf. Dank je wel Patricia en voor iedereen die twijfelt, Sensi is een investering in jezelf die je dubbel en dwars waard bent.” Ancella
—-
“Bedankt voor de fijne behandeling! Wouter wilde eerst niet, maar hij was erg onder de indruk van je! Zelfs in de auto zat hij nog “hoe weet zij dit allemaal?” We gaan ermee aan de slag. Wat ik je ook nog wilde vertellen is dat ik een ronde verder ben gekomen met het sollicitatiegesprek. Het ging heel goed. Dank voor je hulp en ik houd je op de hoogte.” Groetjes, Leontine.

“Ik ben opnieuw bij healing2BU geweest, ditmaal als testpersoon. Ik durf me hier volledig open te stellen en voel me prima op mijn gemak. Blijf het verassend vinden dat er toch elke keer weer iets boven komt wat uiteindelijk toch herkenbaar is maar waar ik zelf niet bij heb stilgestaan.  Elke keer weer een leerzaam en toch ontspannen moment om daar te zijn.”
Groetjes Anja
—–
“Ik heb Patricia leren kennen in een periode dat ik hulp nodig had om verschillende levenservaringen een plaats te geven. Ik liep behoorlijk vast. Het was een hele mooie ervaring om door Patricia behandeld te worden. Het heeft mij echt geholpen om weer verder te kunnen en dingen achter me te laten en een plek te geven.” Dori.
——
“Ik voel mij heel goed de hele behandeling heeft mij inzicht gegeven in mijn leven. Ik heb mijn jeugd achter mij gelaten, daardoor voel ik mij licht. De hongerdippen zijn weg en mijn maag voelt warm aan, de spanning is eraf. Al met al heeft het mij heel goed gedaan. Dank nogmaals en heel veel succes met jouw geweldige werk.” Hartelijke groeten van Bep.
——
“Patricia heb ik leren kennen als warm, open en erg vriendelijk. De twee sessies heb ik als een innerlijke reiniging ervaren. Patricia geeft erg goede begeleiding en begrenzing. Na de tweede behandeling voelde ik veel meer lucht, ruimte en aarding.” Dank je wel Patricia!
——
“Het gaat goed! Met mijn steentjes mooi in mijn zak! Ik voel dat ik er nu goed mee om kan gaan. En me opgelucht voel dat ik de ballast van me af heb geschut.” Liefs.
——
“Het gaat heel goed met Zoë, ze zit goed in haar vel? Ze heeft zelf een steen uitgekozen en deze ligt altijd onder haar kussen. Erg bedankt.” Wendy
——
“Ik wilde je laten weten dat het erg goed is gegaan na je behandeling bij mijn zoontje. Hij heeft geen nachtmerries meer gehad, top!”
——
“Het gaat zo goed en hij geeft zelf ook aan dat hij lekker in zijn vel zit. Dank je wel.” M.
——
“Bedankt voor de: behandeling/meting/uitleg; ik heb er echt veel aan gehad. Het legen van mijn rugzak heeft me 10 kilo lichter gemaakt. Ik vind het super dat je op mijn pad bent gekomen en ik hoop dat onze wegen elkaar nog vaak zullen kruisen.” X Nienke
——
“Lieve Patricia, ik wil je heel erg bedanken voor de fijne sessies die ik bij je heb gehad! Het was soms heel confronterend, maar wel heel leerzaam. Het voelde heel warm bij jou en dat was heel fijn, dank je wel!” Geertje
——
“Twee x ben ik bij je geweest en als ik eraan terug denk dan sta ik nog versteld hoe je de ene spijker na de ander op zijn kop sloeg, het heeft me rust gebracht en in zekere zin echt veranderd. Het heeft mij in ieder geval goed gedaan, bedankt hoor! Je bent tevens een lief en warm persoon. Veel succes verder.” Gr. Mirjam
——
“Ik wil je graag bedanken voor je intense betrokkenheid en begeleiding, die ik als heel fijn, ondersteunend en warm heb ervaren. Ik wens je heel veel succes met je opleiding en zie je graag weer terug.” Lieve groet, Wilma
——
“Ik was erg onder de indruk van het consult: je bent integer, liefdevol, doortastend, attent en ook gewoon zoals je bent. Ik voelde me veilig, er werd niets geforceerd en het was op een tempo wat ik aankon. Met veel geduld en aandacht; al met al een bijzondere ervaring bij een bijzonder iemand. Dank je wel!” Trudy
——
“Afgelopen maandag heb ik gebruik mogen maken van een behandeling. Ik vond het heel fijn en heb weer meer inzicht gekregen waar ik aan kan werken. Je bent een integer en prettig persoon. Dank je wel!” Yvonne
——
“Ik ben zojuist bij je geweest voor een consult. Wat geweldig ben je!! Je slaat de spijker op zijn kop, alles klopte en je brengt het op een respectvolle en duidelijke manier. Ik heb hier zeker wat aan gehad, en ga er zelf mee aan de slag. Héél veel suc6 met alles wat er in de toekomst nog op je pad mag komen.” Liefs Peggy X
——
“Gisteren was ik voor het eerst bij jou en mijn indruk is zeer positief. De tips die je mij hebt gegeven ben ik nu al aan het toepassen en voel rust. Bedankt en tot gauw!” Amy
——
“Hartelijke dank voor de prachtige reading. Heb even gewacht met reageren, want het heeft me erg aangegrepen wat je hebt gezien en gedeeld. Ik ben er erg blij mee en lees het regelmatig door. Het helpt ook bij de verwerking merk ik.”
—–
“Ook ik mocht een reading bij Patricia hebben en dat heb ik als prettig, verrassend en verhelderend ervaren. Ze vertelde dingen die ze voor de reading niet wist en heeft ook mijn ogen geopend. Nu is het aan mij hier iets mee te doen 🙂 Heel erg bedankt Patricia!!” Xxx Mark
——
Ik wil je heel graag bedanken voor de readings die je met mij en voor mij gedaan hebt. Ik heb er echt heel veel aan gehad. De informatie die je mij doorgegeven hebt klopte ook echt. Ik kom zeker nog een keer bij je terug. Lenneke
——

Workshops:

Workshop: ”Ont-moet Jezelf”

“De workshop was zeer emotioneel, maar daardoor heb ik wel handvatten aangereikt gekregen om met bepaalde zaken verder te kunnen. Het was een bijzondere avond en ik ben blij dat ik deze met deze groep heb mogen ervaren.”

“Toen daarna de workshop: “Krachtige IK” werd gegeven, bleek dat ik met de handvatten uit de vorige workshop wel degelijk iets hebben kunnen doen. Hierdoor waren bepaalde zaken eindelijk definitief afgesloten en was er een nieuwe deur voor mij geopend. Dit werd bij binnenkomst al gelijk door Patricia opgemerkt/opgepikt.” Anja

“Ik heb Patricia leren kennen in een periode dat ik hulp nodig had om verschillende levenservaringen een plaats te geven. Ik liep behoorlijk vast. Het was een hele mooie ervaring om door Patricia behandeld te worden. Het heeft mij echt geholpen om weer verder te kunnen en dingen achter me te laten en een plek te geven. Na een tijdje heb ik twee workshops gevolgd bij Patricia. Ook dit zijn weer hele mooie ervaringen geweest. Tijdens de eerste workshop kwamen er veel emoties los tijdens het mediteer moment en dit voelde daarna als verlichting. Ook de dagen na de workshop merk ik dan dat ik meer rust heb en dingen weer makkelijker kan doen.”

“Tijdens de tweede workshop had ik een hele aparte ervaring. Ik heb een symboliek met een beeldje. Dit wist Patricia niet van te voren maar aan het eind van de workshop kwam ze hiermee. Ik vond het heel mooi om te merken dat er dan toch iets meer moet zijn dan het aardse leven. Ook deze workshop werkte voor mij nog lang door. Ik merkte dat ik weer in mijn kracht stond. Ik kan niet zo goed uitleggen wat er gebeurt tijdens een workshop, maar ik weet wel dat het voor mij erg helend werkt.” Liefs Dori.