header

Ervaringen

  • Toen ik in een burn-out belandde wist ik dat ik aan mezelf mocht gaan werken maar ik wist niet waar te beginnen. Via een vriendin kwam ik bij Patricia terecht en vanaf het eerste moment legde ze de vinger op de zere plek. Om het kort samen te vatten ze wist me dingen te vertellen die ik zonder haar echt niet over mezelf had kunnen weten en waardoor ik niet zo had kunnen groeien. Elke keer gaf ze mij precies wat ik nodig had en nog steeds. Want wanneer ik weer even vastloop dan weet ik Patricia altijd weer te vinden. Ze is een warm en oprecht persoon die je op haar manier gerust weet te stellen. Ze leert je diep naar jezelf te kijken, jezelf en jouw omgeving beter begrijpen en, heel belangrijk, wat je eraan kan doen om het voor jou positief te veranderen. Ik kan niet anders zeggen dan dat als je dit leest ik zeker weet dat ze jou verder kan helpen.

    Lieke

  • “Bij aanvang van de sessies voelde ik me gebroken en was ik mezelf kwijt. Door de rustige omgeving en fijne contact met Patricia hoefde ik niet veel te zeggen omdat mijn lichaam al voor zichzelf sprak. De kern van mijn problemen kwam vrij snel aan het licht en na de eerste behandeling voelde ik me al een stuk beter. Al met al heb ik inzicht gekregen, mijn verleden leren te accepteren en hoe ik hiermee kan omgaan in de toekomst. Nu 5 behandelingen later ben ik een nieuw mens, ik lach en straal weer en mijn omgeving merkt het en reageert hier positief op. Ik kan oprecht zeggen ‘welkom terug’ tegen mezelf. Dank je wel Patricia en voor iedereen die twijfelt, dit is een investering in jezelf die je dubbel en dwars waard bent.”

    Ancella

  • “Dankzij jouw inzichten en wijze woorden heb je me zo enorm geholpen en weer vertrouwen in mezelf gegeven. Hoe groot de druk van buiten ook was, ik heb mijn angst niet laten winnen. Ik heb telkens vastgehouden aan jouw woorden, jouw adviezen en ze voor mezelf herhaald. Ik zal je altijd erg dankbaar blijven zijn hiervoor. Je bent een bijzonder, vriendelijk, hartelijk en wijs persoon. Hart voor mensen. Kortom ik ben dat erg blij dat je op mijn pad bent gekomen!”

    Liefs Hazel

  • “Na de eerste behandeling was er al heel wat gebeurd, wat direct bij mij iets voor mezelf veranderde. Patricia’s behandelingen hebben me vervolgens erg geholpen. Het heeft me gesterkt bij het verwerken en loslaten. En heeft me meer rust, begrip voor en vertrouwen in mezelf en in mijn toekomst opgeleverd.”