header

The Ride of the Womb

The Rite of the Womb | De 13th Munay Ki

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

Zondagavond 3 december in Sint-Oedenrode (volle maan)

IMG_3149IMG_3148IMG_2831

Er is een lijn van vrouwen die zichzelf van het lijden hebben bevrijd.
Deze vrouwenlijn wil dat wij ons het volgende herinneren:

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;

De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

De 13de Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.
De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit verre verledens met ons mee. Of hebben we een kwetsuur opgelopen, waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.
Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en dus ook zacht, liefdevol en wijs.

Vrouwen op een positieve manier in contact met zichzelf brengen. In haar kracht zetten, elkaar versterken als vrouw. Zeer de moeite waard. Zachte veilige manier.

De vrouwenspirit van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid:

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;

De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

Deze vrouwenlijn heeft ons via de wijsheid van de jungle het geschenk gegeven van de 13de rite van de Munay-Ki: de Rite van de Baarmoeder. Deze rite van de Munay Ki staat volledig los van andere Munay Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen worden. Het getal 13, staat voor de 13 manen. Alle vrouwen die de rite ontvangen hebben kunnen de rite weer doorgeven.

Gedurende deze ceremonie ontvang je als vrouw de Rite van de Baarmoeder. In het filmpje hiernaast zie je aan het eind hoe dat er uit ziet. Vrouwen zonder baarmoeder kunnen de Rite uiteraard ook ontvangen. Voor elke vrouw is deze ceremonie van waarde. Voor ontvangst van de Rite wordt er door elke vrouw vooraf persoonlijk werk verricht. We zullen er tijdens de voorbereiding meer over vertellen. In een cirkel maak je bijvoorbeeld op een natuurlijke manier contact met datgene wat je wilt loslaten. Nadat er weer creatie-ruimte is ontstaan maak je contact met datgene wat je wilt manifesteren. Hierna wordt de Rite overgedragen door de Womb Keeper(s). De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de initiator naar jou. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van het vrouw zijn.

https://youtu.be/YBgKOzx1ooQ

Zie eventueel ook http://theriteofthewomb.com/

Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen. Op deze wijze brengen we ook heling aan Moeder Aarde.

Waar: Healing2BU aan de Veghelseweg 43 te Sint-Oedenrode.

Wanneer en hoe laat:
Zondagavond 3 december van 19.00 tot ongeveer 22.00 uur

En verder…
Door:  Patricia van der Horst
Investering:  €45,- (het nummer van creatie)
Heb je de rite eerder ontvangen? Dan betaal je de daaropvolgende keren de helft €22,50.
Nadat je hebt gereserveerd, ontvang je een bevestiging en een bericht ter voorbereiding en met wat je dient mee te nemen.

 

the Ride of the womb, volle maan, vrouwen energie, transformatie, baarmoeder.