header

Over mij

Mijn keerpunt; waarop ik dacht
EN NU IS HET KLAAR

Op een dag was het echt klaar, er gebeurde iets waardoor ik tot op de dag van vandaag nog dankbaar ben…. Ik zat achter mijn bureau en in mijn hele lichaam voelde ik onrust en ik kreeg hartkloppingen, mijn ademhaling stokte en wist gelijk “dit is niet goed”. En besefte me dat dit mijn wake-up call was om alles dat ik in mijn leven nog had en deed wat niet echt bij mij paste maar waarmee ik mijn aangepaste gedrag nog steeds ontkende. Ik wist het, ik wist er alles van, maar ik durfde de dingen niet los te laten en te gaan staan voor wie ik echt was.

Hoe lang ga ik mezelf nog voor de gek houden? Mijn lichaam wist en voelde dat waarschijnlijk allang en ik werd nu bijna gedwongen om naar mezelf te kijken en naar de serieuze signalen te luisteren. Mijn energiepeil was erg laag en ik stond in de overlevingsstand. Ik heb de opdracht afgemaakt, maar vraag niet ten koste van wat… Ik besloot definitief en vol te gaan doen wat mijn missie is en waarvoor ik hier ben gekomen… andere vrouwen, anders moeders helpen die vastlopen omdat ze voor iedereen om zich heen zorgen en zichzelf ergens achteraan zetten. “Help me, ik weet het niet meer.” naar “Ik voel me weer goed en ik kan verder.”

Hoe is het nu:

Na jaren van een innerlijk strijd, ontkenning van mezelf, geven, geven en geven. Eigenlijk dus de ontkenning van mijn echte ware ik. Waarbij het mijn gewoonte was om me steeds aan te passen. En maar door, door, door te gaan.
Ben ik gaan onderzoeken waar dat zorgen voor anderen en de goedkeuring van buiten is ontstaan. Er kwamen er verschillende patronen naar voren waardoor ik mezelf beter ben gaan begrijpen.

Door deze inzichten kon ik eindelijk stoppen met anderen te pleasen en mijn afhankelijkheid om te zetten in kracht en vertrouwen in mezelf. Nu sta ik veel dichter met mezelf en mijn gevoel in verbinding en waardeer ik mezelf als de mooie zachte en krachtige vrouw. Mijn overlevingsmechanisme is niet meer nodig.

Door deze bijzondere mooie ontwikkelingen zijn mijn intuïtie, mijn verbinding met mezelf ook nog eens in een stroomversnelling gekomen en mag ik mijn missie leven. Andere vrouwen bewust laten worden van bepaalde patronen, ze vervolgens te bekijken, te onderzoeken en positief te mogen veranderen. Hierdoor kan jij jezelf volledig gaan accepteren en jou laten ervaren hoe veel energie je hebt als je volledig jezelf mag en kan zijn! Hierdoor ervaar je een geweldig gevoel van vrijheid, rust en een innerlijke tevredenheid waardoor het voor mij van onschatbare waarde is. En datzelfde krachtige geweldige gevoel en die ontwikkeling gun ik jou ook!

Leuk om te weten:

Ik ben oprecht en direct, de meeste van mijn cliënten kunnen daartegen. Ik hoop jij ook?
Ik houd van diepgang en krijg een lichte allergische reactie van oppervlakkigheid.
😉

Mijn visie op dit moment:

Vrouwen hebben zoveel kracht en geven zoveel maar ze vergeten in al dat geven aan anderen zichzelf waardoor ze daarin vastlopen. Mijn missie is om deze vrouwen, meestal moeders, inzicht te laten krijgen waarom ze dit doen en waar dit gedrag en patroon vandaan komen. Want mij is inmiddels heel duidelijk dat het ergens vanuit een eigen pijn/tekort is ontstaan. Ik wil deze vrouwen graag begeleiden om zichzelf meer te waarderen en respecteren waardoor ze het vanaf dag 1, met nog steeds ontzettende veel liefde en zorg, anders kan gaan doen!

Als je me zou kennen dan zou je weten dat:

  • Dat ik in mijn privé leven erg ongeduldig kan zijn en dat ik al op hete kolen zit als ik mijn energiebedrijf bel en vervolgens hoor: “Er zijn nog 5 wachtende voor U”. Zonde van mijn tijd.😉
  • Ik mijn spiritualiteit van helderhoren, helderweten en helderzien gebruik om tijdens een sessie even “mee te kijken” in jouw leven.
  • Als een restaurant carpaccio en gamba’s met knoflook bereid in olie op de kaart heeft staan ik daar vaker terugkom.
  • Ik, als handbalster bloedfanatiek ben bij alle balsporten en nog steeds niet tegen mijn verlies kan.
  • Ik een levensgenieter ben; dol op lekker eten, drinken en gezelligheid met leuke fijne mensen om me heen.
  • Dat ik sommige informatie die spontaan naar me toekomt, zonder dat ik daarom gevraagd heb, soms ook nog raar of eng vind en dan tijd nodig heb om die dan te laten bezinken en te verwerken, maar dat ik, achteraf wel begrijp waarom ik die informatie binnenkreeg.