header

Over mij

Mijn keerpunt; waarop ik dacht
EN NU IS HET KLAAR

Jaren terug was het op een dag echt klaar, er gebeurde iets waardoor ik tot op de dag van vandaag nog dankbaar ben…. Ik zat achter mijn bureau en in mijn hele lichaam voelde ik onrust en ik kreeg hartkloppingen, mijn ademhaling stokte en wist gelijk “Oh jee, dit is niet goed”.

Achteraf besefte ik me dat dit mijn grootste cadeau ooit was.  Ik wist het van binnen maar ik had totaal geen idee hoe ik hier uit kon komen.

Hoe lang ga ik mezelf nog voor de gek houden? Mijn lichaam wist en voelde dat waarschijnlijk allang en ik werd nu bijna gedwongen om naar mezelf te kijken en naar de serieuze signalen te luisteren.

Mijn energiepeil was erg laag en ik stond in de overlevingsstand. Ik heb de opdracht afgemaakt, maar vraag niet ten koste van wat… Ik besloot definitief en vol te gaan doen wat mijn missie is en waarvoor ik hier ben gekomen… Andere vrouwen helpen die vastlopen met als gevolg een Bun-out. Van: “Help me, ik weet het niet meer.” naar: “Ik voel me weer goed en ik kan verder.”

Hoe is het nu:

Na jaren van herstel en een tweede burn-out belande ik opnieuw in een innerlijk strijd.
Ik ben gaan onderzoeken want ik wilde een verklaring maar vooral een oplossing. Voor mijn onrust, mijn gedrag en de gevolgen daarvan op alles en iedereen maar vooral op mezelf.

Toen ik echt begreep wat de oorzaak van dit alles was vielen alle puzzelstukjes op zijn plek.

Door deze inzichten kon ik eindelijk mezelf begrijpen en dit omzetten in kracht en vertrouwen in mezelf. Nu sta ik dicht bij mezelf en mijn gevoel en waardeer ik mezelf als een mooie zachte en krachtige vrouw. Mijn overlevingsmechanisme is niet meer nodig.

Door deze bijzondere mooie ontwikkelingen zijn mijn intuïtie, mijn verbinding met mezelf ook nog eens in een stroomversnelling gekomen en leef ik dagelijks mijn missie. Andere vrouwen ook een  geweldig gevoel van vrijheid, rust en een innerlijke tevredenheid laten ervaren!

Leuk om te weten:

Ik ben oprecht en direct, de meeste van mijn cliënten kunnen daartegen. Ik hoop jij ook?
Ik houd van diepgang en krijg een lichte allergische reactie van oppervlakkigheid.
?

Mijn visie op dit moment:

Vrouwen hebben zoveel kracht en geven zoveel maar ze vergeten in al dat geven aan anderen zichzelf waardoor ze daarin vastlopen. Mijn missie is om deze vrouwen, inzicht te laten krijgen waarom ze dit doen en waar dit gedrag en patroon vandaan komen. Want mij is inmiddels heel duidelijk waardoor dit is ontstaan. Ik wil deze vrouwen graag begeleiden om in de kern dit aan te pakken; waardoor ze zichzelf waardoor ze het vanaf dag 1 echt waarderen en respecteren!

Als je me zou kennen dan zou je weten dat:

  • Dat ik in mijn privé leven erg ongeduldig kan zijn en dat ik al op hete kolen zit als ik mijn energiebedrijf bel en vervolgens hoor: “Er zijn nog 5 wachtende voor U”. Zonde van mijn tijd.?
  • Ik mijn “spiritualiteit” van helderhoren, helderweten, heldervoelen en helderzien gebruik om tijdens een sessie even “mee te kijken” in jouw leven.
  • Als een restaurant carpaccio en gamba’s met knoflook bereid in olie op de kaart heeft staan ik daar waarschijnlijk vaker terugkom.
  • Ik niet goed tegen mijn verlies kan.
  • Ik een levensgenieter ben; dol op lekker eten, drinken en gezelligheid met leuke fijne vrienden en vriendinnen om me heen.
  • Dat ik sommige informatie die spontaan naar me toekomt, zonder dat ik daarom gevraagd heb, niet meer raar of eng vind omdat ik nu wel begrijp waarom ik die informatie binnenkrijg.