header

Over mij

Mijn keerpunt; waarop ik dacht
EN NU IS HET KLAAR

Op een dag is het echt klaar, er gebeurt iets waardoor ik tot op de dag van vandaag nog dankbaar ben…. Ik zat achter mijn bureau en in mijn hele lichaam onrust en ik kreeg hartkloppingen, mijn ademhaling stokte en wist gelijk “dat is niet goed”. En besefte me dat dit mijn wake-up call was om alles dat ik in mijn leven nog had en deed wat niet echt bij mij paste maar waarmee ik mijn “anders” zijn nog ontkende. Ik wist het, ik wist er alles van, maar ik durfde de dingen niet los te laten en te gaan staan voor wie ik echt was.
Hoe lang ga ik mezelf nog voor de gek houden? Mijn lichaam wist en voelde dat waarschijnlijk allang en ik werd nu bijna gedwongen om naar mezelf te kijken en naar de serieuze signalen te luisteren. Mijn energiepeil was erg laag en ik stond in de overlevingsstand. Ik heb de opdracht afgemaakt, maar vraag niet ten koste van wat… Ik besloot definitief en vol te gaan doen wat mijn missie is en waarvoor ik hier ben gekomen… andere hoog gevoelige vrouwen helpen op hun weg van persoonlijke groei en bewustwording.

Hoe is het NU:

Na jaren van een innerlijk strijd, ontkenning van mijn hoog gevoeligheid en eigenlijk dus de ontkenning van mij echte ware ik. Waarbij het mijn gewoonte was mezelf altijd een beetje anders voor te doen dan hoe ik mezelf echt van binnen voelde. Ben ik mezelf gaan begrijpen mijn hoog gevoeligheid gaan respecteren waardoor ik echt van mezelf kan houden juist zoals ik ben. Ik voel en vind mezelf een mooie, zachte en liefdevolle hoog gevoelige vrouw met een waardevolle in plaats van een lastige vervelende eigenschap. Ik kan juist door deze hoog gevoeligheid, mijn intuïtie en mijn anders zijn mijn missie leven en leren hoe andere hoog gevoelige vrouwen zichzelf volledig kunnen gaan accepteren en hen laten ervaren hoe veel energie je hebt als je volledig jezelf mag en kan zijn. Hierdoor ervaar je een geweldig gevoel van vrijheid, rust en een innerlijke tevredenheid waardoor het voor mij onbetaalbaar is. En datzelfde gevoel en ervaring gun ik jou, als mooie hoog gevoelige vrouw ook.

Wat je over mij moet weten:

* Ik ben oprecht en direct, de meeste van mijn cliënten kunnen daartegen.
   Ik hoop jij ook?

* Ik houd van diepgang en krijg een lichte allergische reactie van
   oppervlakkigheid. 😉

Mijn visie op dit moment over hoog gevoeligheid:

Hoog gevoeligheid wordt steeds meer erkend en herkend. Ik wil iemand graag laten ervaren dat je het in kan zetten. Het wordt nu nog vaak gezien en ervaren als een zwakte terwijl het een vrouw juist uniek maakt en het juist haar kracht is. Door de hoog gevoeligheid te herkennen, toe te laten en te accepteren kan deze vrouw zichzelf zijn en daardoor juist weer persoonlijk verder ontwikkelen. Dat kan haar jaren van innerlijke strijd en ontkenning van zichzelf besparen.

Als je me zou kennen zou je weten dat:

* Ik in mijn privé leven erg ongeduldig kan zijn en dat ik al op hete kolen zit
   als ik mijn energiebedrijf bel en vervolgens hoor: “Er zijn nog 5
   wachtende voor U”. Zonde van mijn tijd.😉

* Ik mijn spiritualiteit van helderhoren, helderweten en helderziend
   gebruik om tijdens een sessie even “mee te kijken” in jouw leven.

* Als een restaurant carpaccio en gamba’s met knoflook bereid in olie op de
   kaart heeft staan ik daar vaker terugkom;

* Ik, als handbalster bloedfanatiek ben bij alle balsporten en nog steeds niet
   tegen mijn verlies kan;

* Ik een levensgenieter ben; dol op lekker eten, drinken en gezelligheid met
   leuke fijne mensen om me heen;

* Dat ik sommige informatie die spontaan naar me toekomt, zonder dat ik
   daarom gevraagd heb, soms ook nog raar of eng vind en dan tijd nodig
   heb om die dan te laten bezinken en te verwerken, maar dat ik, achteraf
   wel begrijp waarom ik die informatie mocht ontvangen.