header

Herken je dit?

Je hebt eigenlijk alles. Een huis, een partner, kinderen, jouw werk en een leuk sociaal leven. Je hebt eigenlijk alles om gelukkig te zijn. En toch ben je het NIET! Jij voelt je onrustig, verdrietig en pijnlijk leeg van binnen en bent aan het overleven in plaats van aan het leven.

Je regelt alles in jouw huishouden, de bodem van de wasmand zie je nooit, je hebt waarschijnlijk ook nog een eigen baan, zorgt dat niemand iets te kort komt in zorg en aandacht. Bent de taxichauffeur als jouw kinderen gaan sporten. Je doet eigenlijk alles in jouw gezin voor jouw kinderen en voor jouw partner. Maar als de muesli of de melk op is wordt er gemopperd op jou, als er kleding gezocht wordt niet omdat die niet op hun plek ligt wordt is het: “Mam, waar ligt mijn broek?” Oneindig wordt er van alles aan jou gevraagd. Jouw gevoel van niet gewaardeerd worden steekt en wordt met de dag groter. Je vraagt je af: “Heeft niemand in de gaten hoeveel werk ik hier verzet en wat ik allemaal doe?”
“Waarom vind iedereen het maar allemaal normaal en vanzelfsprekend wat ik doe?” “Ik heb al een paar keer tegen mijn partner gezegd dat ik er doorheen zit, maar hij zegt dat hij het ook druk heeft.”
Hij heeft misschien al een beetje in de gaten dat jouw energie en enthousiasme op zijn en hoe moe jij je eigenlijk voelt.” “Alleen hij weet ook niet HOE dit op te lossen.

En soms, als iedereen de deur uit is, en niemand jouw echte verdriet kan zien, pink je even een traan weg… gewoon omdat jij je echt eenzaam en verdrietig voelt. Heel even maar, want je veegt jouw tranen af en denkt: “Maar ik ben niet flauw, kom op zeg.” “Genoeg gehuild en weer door”. “Het valt ook wel mee” en het geluidje van de wasmachine is klaar en je gaat weer door met wat er nog allemaal gedaan moet worden.

Je bent eigenlijk zonder dat je dit waarschijnlijk zelf ziet, een heel sterke vrouw, want dit doe je iedere keer weer en al jaren lang. Opgeven is geen optie, dat is zwak. Je weet zo goed wat de ander aan zorg en aandacht nodig heeft zelfs zonder dat ze dit aan je vragen. Als de ander maar niets te kort komt, want jij weet als geen ander hoe pijnlijk het is als je niet gezien en gehoord wordt. En ondertussen worden jouw pijn, verdriet en onrust alleen maar groter. Jouw energie is weg en je bent moe, echt doodmoe.

Hoe zou het voor je zijn als?

Je weer rustiger wordt van binnen. Dat er waardering komt voor datgene, dat nu zo vanzelfsprekend is, en gezien gaat worden door jouw partner en door jouw kinderen. Dat je stap voor stap weer meer ruimte en lucht voor jezelf gaat krijgen.

Dat jij je iedere dag weer prettiger en nuttiger gaat voelen, zonder het idee te hebben dat je moet en dat jouw energie in een bodemloze put verdwijnt.. Dat je na een paar sessies weer opstaat met energie en dat je weer in contact kan komen met jouw leuke zelf zoals je ooit was, dat je je weer een mens in plaats van een robot voelt. En zelfs weer zin krijgt om, naast de verplichte zaken, dingen voor jezelf te doen waardoor je ook weer kunt gaan genieten?

Dat jij je niet alleen meer ergert aan het gedrag van jouw kinderen en van jouw partner maar dat je je weer herinnert waarom jij ze leuk vindt en zo veel van ze houdt!

Dat is echt mogelijk als je:

Dit traject aangaat en doorloopt in 6 persoonlijke sessies van 1,5 uur. Verdeeld over 3 maanden. Oude gewoontes loslaten waardoor jij je veel prettiger, rustiger en stabieler voelt. Daarna ga je, tussen de sessies in, aan het werk met de oefeningen en handvatten om deze thuis toe te passen. We kijken na iedere sessie even kort terug; wat ging er nog niet zo lekker en wat ging er goed?!

Aan het einde van dit traject ga jij naar huis met:

Antwoord op de vraag: HOE je dit kan veranderen! Dat jij je niet meer overal verantwoordelijk voor voelt en dat er rust van binnen is ontstaan. Je voelt dat je weer leeft in plaats van overleeft. Je bent weer in control hebt energie, omdat jouw batterij weer opgeladen is. En je hebt jouw eigen enthousiasme en kracht weer teruggevonden!

De investering voor dit persoonlijke waardevolle traject is eenmalig € 699,00 inclusief BTW.

Er is een mogelijkheid om gespreid te betalen;

Bij betaling in 2 termijnen is de investering € 335,00 per termijn.

Dit zeggen tevreden klanten erover?

“Bij aanvang van de sessies voelde ik me gebroken en was mezelf kwijt. Door de rustige omgeving en fijne contact met Patricia hoefde ik niet veel te zeggen omdat mijn lichaam al voor zichzelf sprak, het ging vanzelf. De oorsprong van de problemen kwam vrij snel aan het licht en na de eerste behandeling voelde ik me al een stuk beter. Al met al heb ik inzicht gekregen, verleden leren te accepteren en hoe ik hiermee kan omgaan in het heden. Nu 6 behandelingen later ben ik een nieuw mens, ik lach en straal weer en mijn omgeving merkt het en reageert hier positief op. Ik kan oprecht zeggen ‘welkom terug’ tegen mezelf. Dank je wel Patricia en voor iedereen die twijfelt, Dit is een investering in jezelf die je dubbel en dwars waard bent.” Ancella

“Dankzij jouw inzichten en wijze woorden heb je me zo enorm geholpen. Met de inzichten en weer vertrouwen in mezelf te geven. Hoe groot de druk van buiten ook was, ik heb mijn angst niet laten winnen. Zo heb ik deze moeilijke tijd kunnen doorstaan, ik heb telkens vastgehouden aan jouw woorden, jouw adviezen en ze voor mezelf herhaald. Ik zal je altijd erg dankbaar blijven zijn hiervoor. Je bent een bijzonder, vriendelijk, hartelijk en wijs persoon. Hart voor mensen. Kortom ik ben dat erg blij dat je op mijn pad bent gekomen!”  Liefs Hazel

“Na de eerste behandeling was er al heel wat gebeurd, wat direct bij mij iets voor mezelf veranderde. Patricia’s behandelingen hebben me vervolgens erg geholpen. Het heeft me gesterkt bij het verwerken en loslaten. En heeft me meer begrip voor en vertrouwen in mezelf en in de toekomst opgeleverd.”

Veel gestelde vragen:


“Heb jij echt antwoord op de vraag: “HOE?”
Ja, die heb ik en het zal je echt verbazen als je weet waarom je doet wat je nu doet.

“Ik wil wel maar ik heb er de energie nu niet voor.”
Je staat inmiddels al in de overlevingsstand en je wil toch een oplossing.

“Ik heb al zoveel te doen het komt nu eigenlijk niet uit en ik heb er nu weinig tijd voor.”
Als je NU niets doet verwacht je dan dat er de komende jaren vanzelf iets gaat veranderen? Dit soort veranderingen komen nu eenmaal niet uit de lucht vallen; die nemen tijd in beslag.

“Ik zit al jaren in dit patroon, kan het dan wel echt veranderen?”
Ja, absoluut er zijn inmiddels meer dan 1.000 dames jouw voorgegaan. Het gaat veel gemakkelijker en sneller dan dat jij nu voor ogen hebt.

“6 sessies is dat voldoende?”
Ja, absoluut. De eerste 2 sessies bestaan uit opruimen van oude zaken in jouw basisstukken. De volgende 4 sessies zijn nodig om tips, oefeningen & adviezen te ontvangen en die in de daaropvolgende weken ook in jouw dagelijkse leven door te voeren.

“Worden de sessies vergoed door de zorgverzekering?”
Ja, er is een gedeeltelijke vergoeding door diverse zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering. Controleer dit even bij jouw zorgverzekering.

“Ik wil graag meedoen maar ik kan dit traject niet in 1 keer betalen?”
Geen probleem; je mag en kan in 2 termijnen betalen. Zie hiervoor de mogelijkheden.