header

ThètaHealing® opleidingen

Thetahealing is een eenvoudige krachtige methode ontwikkeld door Vianna Stibal, waarmee je jouw overtuigingen, oude gewoonten, beperkende gedachten en blokkades, die jou in de weg staan, zelf leert om te zetten naar datgene wat jouw positief ondersteunt in jouw persoonlijke ontwikkeling en in jouw dagelijkse leven.

De methode is erg toegankelijk, gemakkelijk om te leren en ermee te werken voor jezelf en als je wil ook voor anderen om een mooie liefdevolle en structurele verandering in het leven te maken.

Met de ThetaHealing techniek heb je direct met je bewustzijn toegang tot jouw onderbewuste, waardoor je onderbewuste bewust wordt. Je werkt met het cel geheugen waarin alle informatie opgeslagen ligt. Je werkt op de verschillende lagen: de fysieke -, genetische -, historische – en zielsinformatie. Vanuit de eigen vrije wil wordt gekeken waartoe de blokkerende programma’s gediend hebben om vervolgens verandering aan te brengen. Doordat cellen op celniveau nieuwe informatie ontvangen, zal je in het dagelijks leven hiervan getuige zijn. Immers wat je gelooft als waar en/of waarheid, is wat je bevestigd krijgt. Het helpt je om in jouw eigen liefde en kracht te gaan staan waardoor je beter in staat bent om keuzes te maken en de juiste beslissingen te nemen die welzijn en welbevinden voor jou tot gevolg hebben.

Er is toenemend wetenschappelijk bewijs dat onze negatieve overtuigingen en emoties fysieke, mentale en emotionele problemen veroorzaken en ons blokkeren. Daarom is het belangrijk om wrok, verdriet, schuld en diepe angsten los te laten en om jouw eigen liefdevolle en waardevolle kern weer te herinneren.

Er zijn momenteel 20 opleidingen, met internationale certificering. De techniek is verspreid in meer dan 40 landen en wordt gebruikt door meer dan 800.000 mensen die hun leven al veranderd hebben via ThetaHealing.

Ik ben door het ThetaHealing Institute of Knowledge gecertificeerd als ThetaHealer® en als  ThetaHealer® Teacher 

Wil je meer weten lees de uitgebreide informatie over de opleidingen! Ben je nieuwsgierig en wil je zelf de kracht van Thetahealing ervaren bel me geheel vrijblijvend op en dan kijken we of een persoonlijk consult en/of opleiding voor jou het beste is wat bij je past.
Weet dat je altijd welkom bent!

Lees hieonder meer over de ThètaHealing opleidingen: